Intervenții specifice în intervalul 10 august 2017 – 31.07.2018 – Activitatea 2

Activitatea 2 – Sprijin pentru ocupare

Au fost recrutate pentru participarea la activitățile proiectului un număr total de 176 de persoane, dintre care 66 pentru participarea la activitatea specifică 1 –  de suport pentru educația preșcolară și gimnazială și 110 persoane cu vârste cuprinse între 15 – 65 de ani eligibile pentru includerea în activitatea 2 – sprijin pentru ocupare.

Din cele 110 persoane recrutate până în 31.07.2018, 100 au beneficiat de sprijin consiliativ ocupațional și/sau pentru participarea la programele de formare și/sau de mediere pentru plasare pe piața muncii. Dintre ele, patru persoane au fost plasate cu succes pe piața muncii și 67 au fost integrate în cursuri de formare profesională sau de inițiere, iar un număr de 22 au absolvit cursul specific, dobândind acreditarea competenței de Îngrijitor Vârstnici la Domiciliu.

Pentru restul perioadei de implementare a proiectului, toate măsurile de suport pentru ocupare vor continua să fie furnizate cu promptitudine și eficiență grupului țintă, astfel încât să fie atinse obiectivele de proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *