Program de formare „Competențe în limba engleză”

În perioada 16.07-03.08.2018 s-a desfășurat programul de formare profesională ”Competențe în limba engleză” la care au participat 20 de beneficiari ai proiectului ”CCI Sibișeni – Creșterea calității vieții și a incluziunii sociale în Vințu de Jos”, organizat de către Asociația Pakiv România în localitatea Vințu de Jos.

Participanții la acest program vor susține examenul de absolvire în data de 28.08.2018. După absolvirea examenului, beneficiarii vor putea să depună documentele pentru finalizarea dosarului privind acordarea subvenției (adeverința de absolvire și extrasul de cont). După finalizarea dosarului de acordare a subvenției, Asociația Pakiv România va transmite documentele către instituțiile abilitate pentru aprobarea transferului subvențiilor către beneficiari.

Vă reaminitim că la data de 27.06.2018 au fost transferate subvențiile în conturile bancare ale absolvenților programului de formare profesională ”Îngrijitoare bătrâni la domiciliu” care au susținut examenul de certificare a competențelor în data de 20.06.2018.

Mult succes la examen!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *